Wij kijken uit naar
uw komst.

Over Ons

Stafmedewerker sociaal beleid

Onbepaalde duur

Welzijnsregio Noord-Limburg is het samenwerkingsverband van de Noord-Limburgse OCMW’s en gemeenten Bocholt, Bree, Hamont-Achel, Hechtel-Eksel, Lommel, Oudsbergen, Peer en Pelt. Met deze Welzijnsvereniging organiseren deze besturen hun diensten als Sociaal Verhuurkantoor, Gezinszorg, Rechtshulp, Schuldbemiddeling, Tewerkstelling en Opleiding, Integratie en Informatieveiligheid.
Daarnaast heeft de vereniging als doel om de deelnemende OCMW’s en gemeenten te ondersteunen bij onderzoek en beleidsplanning en om op treden als overlegorgaan tussen de lokale besturen en derden partners.


Contactgegevens Welzijnsregio:
Hoekstraat 70/3
3910 Pelt
011/23.87.00
info@welzijnsregio.be
www.welzijnsregio.be

Functieomschrijving

Je werkt voltijds als stafmedewerker sociaal beleid voor Welzijnsregio Noord-Limburg. Je volgt maatschappelijke tendensen, regelgeving en ontwikkelingen in het werkveld op als het gaat over welzijn, lokale besturen en eerstelijnszone. Je ondersteunt de lokale besturen in hun regierol m.b.t. de hulp- en dienstverlening door o.m. de voorbereiding en opvolging van regionale projecten en beleidsvoorstellen inzake lokaal sociaal beleid. Je bent een brugfiguur in het regionale hulpverleningsnetwerk. Je organiseert o.m. overleg en vorming en werkt mee aan het communicatiebeleid van Welzijnsregio. Je ondersteunt de samenwerking binnen het Geïntegreerd Breed Onthaal en de contacten met de netwerkpartners.

Profiel

Je bent in het bezit van een bachelor in een menswetenschappelijke richting.
Je bent vertrouwd met de sociale kaart op lokaal en Vlaams niveau.
Je hebt kennis van het decreet Lokaal Sociaal Beleid.
Je hebt een basiskennis van de werking en structuur lokale besturen.
Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk.
Je bent voldoende ICT-vaardig om aan de slag te gaan met research, verslaggeving, presentaties en het uitschrijven van projecten.
Je bezit de netwerk skills om organisaties en medewerkers met elkaar in contact te brengen en samenwerking te creëren en te onderhouden.
Je bent bereid tot permanente bijscholing.
Je beschikt over een rijbewijs B.

Wat wij u bieden

Boeiende job in een dynamische, groeiende organisatie
Voltijds contract van onbepaalde duur, onmiddellijke indiensttreding
Wedde volgens loonschaal B1-B3 (min: 2.509,94 €/mnd, max: 4.229,18 €/mnd)
Extralegale voordelen: maaltijdcheques, 2e pensioenpijler, mogelijkheid tot hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding voor woon-werkverkeer

Bijkomende informatie

Plaats tewerkstelling
Welzijnsregio Noord-Limburg, Hoekstraat 70 bus 3 3910 Pelt


Solliciteren kan uiterlijk tot en met 15 november 2020 (niet via onderstaande knop "solliciteer" aangezien het geen vacature van gemeente/OCMW Bocholt zelf betreft). De selectieproeven zullen doorgaan in de periode eind november – begin december.


Contactpersoon
Stephanie Bawin
Dienstverantwoordelijke Werk en Maatschappelijke Integratie
tel. 011/23.87.31
stephanie.bawin@welzijnsregio.be
www.welzijnsregio.be

Vragen?

Ine Feyen Personeelsdienst
Stel een vraag

Deel deze vacature