Wij kijken uit naar
uw komst.

Over Ons

Deskundige overheidsopdracthten

Welzijnsregio Noord-Limburg werft voor haar dienstverlenende spiegelvereniging “Regio Noord-Limburg” een deskundige overheidsopdrachten aan. Welzijnsregio Noord-Limburg is het samenwerkingsverband van de 8 Noord-Limburgse OCMW’s. Om een brede intergemeentelijke samenwerking (IGS) toe te laten over de verschillende beleidsdomeinen van het lokaal bestuur heen, werd de parallelle dienstverlenende samenwerking “Regio Noord-Limburg” opgericht.

Wil jij je inzetten om lokale besturen te adviseren en ondersteunen bij de afhandeling van diverse overheidsopdrachten? Vind jij het uitdagend om mee te stappen in de uitbouw van een dienstverlening binnen een breed samenwerkingsverband? Ben je communicatief sterk en getuigt jouw gedrag van integriteit en plichtsgevoel?
Bezorg ons dan snel jouw kandidatuur!

Functieomschrijving

Je werkt voltijds als deskundige overheidsopdrachten voor Welzijnsregio Noord-Limburg, de 8 participerende OCMW’s en gemeentebesturen, inclusief verwante organisaties zoals de hulpverleningszone Noord-Limburg.

Je bent verantwoordelijk voor de afhandeling van diverse overheidsopdrachten. De deskundige bouwt expertise op inzake de wetgeving en kan deze toepassen bij concrete dossiers en projecten. Je zorgt voor de administratieve, deskundige ondersteuning bij de voorbereiding, gunning, uitvoering en nazorg van elke overheidsopdracht. Dit in nauw overleg met de aanvragende dienst die voor de technische specificaties instaat.

Profiel

  • Je beschikt over een bachelor met voorkeur rechtspraktijk waarbij kennis over de wet op overheidsopdrachten werd opgebouwd of een bachelor met relevante werkervaring.
  • Je slaagt voor het examen, bestaande uit een mondelinge en schriftelijke proef (min. 50% op elke proef en 60% in totaal)
  • Je beschikt over een eigen wagen en rijbewijs B.

Bijkomende informatie

Gelieve motivatiebrief en CV (met foto) te sturen naar info@welzijnsregio.be (niet via onderstaande knop solliciteer). Voeg een kopie diploma, kopie rijbewijs en recent uittreksel uit het strafregister toe aan je sollicitatie. Je krijgt een bevestigingsmail als we je sollicitatie hebben ontvangen.

Solliciteren kan tot en met vrijdag 21 augustus 2020.

Voor meer informatie kan je terecht bij:
Kristien Kerkhofs
tel. 011 23 87 12
e-mail: info@welzijnsregio.be

Vragen?

Ine Feyen Personeelsdienst
Stel een vraag

Deel deze vacature